|
|
Lån  


 
Annonce:


Specielt for et land som Danmark er innovation utroligt vigtigt. Vi har meget dyre lønomkostninger i forhold til f.eks. Kina. Derfor må vi konkurrere på andre ting.

Danske virksomheder har tidligere kunnet konkurrere prismæssigt med resten af verden. Dette er ikke tilfældet længere. Produktion i Østeuropa, Indien og fjernøsten er nu langt billigere end hos os og kvaliteten forbedres løbende. Samtidig er hastighed, som nye produkter kommer på markedet med forøget dramatisk.

Det er forkert at tro, at det er en udvikling, som kun finder sted i de højteknologiske brancher. Det er tilfældet i alle brancher.

Et af de væsentligste midler for danske virksomheder er derfor at konkurrere på udvikling af nye og bedre produkter. Det der ofte benævnes up-market produktet. Det har aldrig før været så relevant at fastslå, at:

Stilstand er tilbagegang

Det kræver en konstant kompetenceopbygning af den samlede arbejdsstyrke - fra bestyrelse og direktion til medarbejderne på gulvet - oftest indenfor nogle helt nye organisationsformer som forventelig har et stor indhold af projektorganisering med deltagelse af såvel personer internt i virksomhederne som eksternt partner.

Det gælder om at udvikle nye ideer og nye tilbud eller løsninger, der kan konkurrere med alt hvad de andre kommer med. Verdensmarkedet er blevet udvidet med milliarder af mennesker i Kina, Indien og Brasilien, som i dag kappes med os om at udvikle det nye, som kunder og brugere hellere vil have.

Mængden af ny viden, nye ideer og nye løsninger vokser i et historisk tempo og i en mængde, der skaber et pres på alle for at mestre udvikling og nytænkning bedre og hurtigere, end det var nødvendigt før. Hvis vi skal bevare arbejdspladsen i Danmark, så må vi være langt fremme med innovation. Vi er med andre ord nødt til at professionalisere vores måde at arbejde med innovation, ligesom vi for 100 år siden professionaliserede vores måde at arbejde med produktion.Information på sider:

Innovation er vejen til rigdom - Produkt - Immaterialret - Ophavsret - Hvorfor er innovation vigtigt? - Ide - Gode råd til iv&lig;rks&lig;ttere - Opfindelse - Opfinder - Iv&lig;rks&lig;tter - Bøger - Innovation diverse - Patent - Start af virksomhed - Hvordan bliver vi innovative? - Du er her: Innovation - Innovation -