|
|
Lån  


 
Annonce:


En innovativ arbejdsplads sørger for, at alle gode ideer kan komme hurtigt og sikkert frem i organisationen. Man skal vide hvor man går hen med en ide. Der skal være ressourcer til at arbejde med den gode ide, der skal være planer for hvordan man tager den udviklede ide i brug.

Der er ingen genveje til at blive en god innovativ arbejdsplads. Det skal tænkes ind i firmakulturen og der skal være en gulerod til de medarbejde som er innovative.

Google er et fantastisk eksempel på en innovativ virksomhed. Der får medarbejderene lov til at bruge 20% af deres tid på egne projekter. Tænk på alle de nye innovative produkter der er kommet fra Google gennem de senere år. Gennem innovation er Google gået fra at være en lille spille på internettet til at være den som alle kigger efter. Lidt modsat Microsoft som har siddet lidt i stampe. Der har simpelthen været for lidt innovation. Primært fordi det nok har gået for godt. Det har det med at blive en sovepude, hvis det går for godt.

Nokia er et andet godt eksempel. De har i mange år været den helt store spiller indenfor mobiltelefoner. En position de primært havde opnået ved at være innovative. Men de gik så godt at de glemte at udvikle sig. De overså fuldstændig at folk ville have smartphones. Andre nye firmaer som HTC var klar på det markedet, med nye smarte innovative produkter, mens Nokia bare lavede de samme telefoner i forskellige design. Kortsigtet var det det der var flest penge i, men langsigtet kan det vise sig at være en katastrofe.

Hvad kan man lære af det?.

Der gælder om hele tiden at være innovative, også selv om det går godt, med de gamle produkter. Ellers kan de få stor betydning på lang sigt. Og så hurtigt der går med den teknologiske udvikling, så kan lang sigt godt være temmelig kort.

Det er derfor vigtig at virksomheder belønner innovative folk, og sørger for at gøre det nemt for dem at komme igennem med gode ideer.











Information på sider:

Immaterialret - Opfinder - Bøger - Patent - Produkt - Iv&lig;rks&lig;tter - Ide - Innovation er vejen til rigdom - Innovation diverse - Ophavsret - Gode råd til iv&lig;rks&lig;ttere - Opfindelse - Hvorfor er innovation vigtigt? - Start af virksomhed - Hvordan bliver vi innovative? -



 Du er her: Innovation - Innovation -